Timeplan for dans vår 2019

Timeplan for dans vår 2019 (med forbehold til endringer)
 

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

15.30-16.30
Jazzdans 8-9 år
Trine
60 min

15.30-16.30
7-12 år Dans og Drill
60 min
Trine

15.30-16.45
Litt øvet 12-14 år
Trine
75 min    
 

15.30-16.30
Street / Hiphop
Nybegynnere 10-12 år
Amanda
60 min

16.45-17.25
3 år Barnedans
Trine
40 min

16.45-17.30
4 år Barnedans
Trine
45 min

17.00-17.50
Klassisk Barneballett 6 år
Katja
50 min

16.30-17.30
Street / Hiphop
Litt øvet 12-14 år
Amanda
60 min

17.30-18.30
Latinamerikans dans / Ungdom og voksne
Yenith Cervera
60 min

45 min

17.30-18.15
5 år Barnedans
Trine
45 min

18.00-19.15
Øvet
Katja
75 min

17.30-18.30
7 år Klassisk Barnedans / jazz
Trine
60 min

18.30-19.30
Voksen (åpen for alle)
Trine
60 min

 

18.15-19.15
Talentutvikling
60 min

19.15-20.15
Voksen
Dans
Katja
60 min

18.30-19.45
Street / Hiphop
Øvet
Amanda
75 min

 

Dansepedagoger:

Trine S Fjellstad trine.fjellstad@hammerfest.kommune.no
Ekaterina (Katja) Nikitina  neko-tyn@mail.ru
Amanda Holm hoamanda@outlook.com

Telefon til dans: 976 24 474
Fravær meldes med sms til dansetelefonen senest kl 12.00.

Administrasjon Kulturskole: 78 40 20 76 (rektor) 78 40 20 80 (inspektør)
kulturskolen@hammerfest.kommune.no