2017 17

Instrumentprøving

Har du lyst å spille i Isbjørnan?

Hammerfest sitt skole- og ungdomskorps tar imot nye musikanter.

Hammerfest sitt skole- og ungdomskorps tar imot nye musikanter! Ta med dine foreldre/foresatte og kom og prøv ulike korpsinstrumenter på mandag 16. september kl. 17.00-18.00 på Kulturskolen, Arktisk Kultursenter 3. etg. Det kreves ingen forhåndspåmelding, det er bare å møte opp!

Isbjørnan

Hva gjør Isbjørnan:
Skole- og ungdomskorpset Isbjørnan er et svært aktivt korps, som spiller konserter, reiser på korpsturer, deltar i Kulturskolens arrangementer og stiller opp i byens 17. mai tog. I tillegg til arrangeres det hyggelige sosiale aktiviteter for musikanter i forbindelse med konserter og turer.

Hvem kan være med:
Alle som har lyst til å spille med i korpset. Du må være minst 8 år/ gå på 3. trinn for å kunne begynne i korps.

Hvilket instrument kan jeg spille:
I et korps kan du velge mellom mange ulike instrumenter: fløyte, klarinett, saksofon, kornett, horn, trombone og slagverk.

Må jeg ha eget instrument:
Nei, du kan leie instrument fra Kulturskolen.

Når øver korpset:
Korpset er delt i tre ulike grupper etter spille erfaring: aspirant- og juniorkorps øver på mandag kl. 16.30-17.15. Hovedkorpset øver på mandag 17.30-19.30. Alle øvelser er i Kulturskolens lokaler på Arktisk Kultursenter. I tillegg til korpsøvelser har alle korpsmusikanter en egen ukentlig 25 minutters spilletime på Kulturskolen.

Hva koster det:
Alle korpsmedlemmer må søke elevplass for Kulturskolen og betaler vanlig elevkontigent til Kulturskolen. Korpset mottar støtte fra Norges Korpsforbund etter antall medlemmer og medlemsavgift er 100 kr. Hammerfest Kulturskole har en friplassordning slik at alle barn og ungdom i Hammerfest kan få mulighet til å gå på Kulturskolen. Les mer om friplassordning her. http://www.hammerfestkulturskole.no/friplassordning.469704.no.html 

Hva kreves det av de foresatte:
Korpset drives av styret som består både foresatte og musikanter fra korpset. Foresatte hjelper med det praktiske rundt korpset slik at dirigentene kan fokusere på det kunstneriske arbeidet. Dugnadsoppgaver kan bestå for eksempel en foresattevakt under korpsøving, kjøring av musikanter og utstyr til konserter, kakebaking og styrearbeid. Engasjerte foresatte gir engasjerte musikanter og korpset er også en hyggelig sosial aktivitet for voksne.

Isbjørnan ønsker alle nye musikanter hjertelig velkommen!

Ved spørsmål ang. korpset ta kontakt med Daniela Ivan tlf. 902 68 891 epost: danisilje@gmail.com