Høstferie og nyheter fra Kulturskolen

Hammerfest Kulturskole har høstferie i hele uk 40. Administrasjon har åpent på onsdag og torsdag 3. og 4. oktober.

Kulturskoleåret er kommet godt i gang. Det har vært hyggeligt å treffe alle elever etter sommerferien og ønske nye elever velkommen til Kulturskolen. Elever på 4. trinn i Reindalen, Fjordtun og Baksalen skole har fått nye instrumenter: fiolin og korpsinstrumenter og elever i Fjordtun, Reindalen og Fuglenes skole får dansundervisning.

Italiensk uke var en stor suksess og kulturskolens sang-, fiolin-, og korpselever framførte fine innslag i Filmmusikkonserten, tusen takk for alle som var med. Kulturskolens populære

Lørdagskonserter starter igjen i oktober. Lørdagskonserter er 20/10, 27/10 og 24/11. Flere av kulturskolens fiolinelever øver for Oppstryk Finnmark, som arrangeres 12.-14. oktober i Alta med konsert søndag 14.10. kl 13.00 på Kaiskuru Nærmiljøsenter. Fiolinelever opptrer også i en konsert på Hammerfest Bibliotek 20. november. Juleforestilling Jul i Strandgata er fredag 14/12 kl 18.00 og lørdag 15/12 kl 13.00. Billettslipp fredag 12. oktober.

Avsluttning Italiensk uke 220918 009.jpg

ISBJØRNAN
Skole- og ungdomskorpset Isbjørnan har hatt et bangstart med korpshelg i Honningsvåg og konsert med Hammerfest Musikkforening. Neste konsert blir i Kvalsund kirke torsdag 25.10. Vi ønsker fortsatt flere korpsmusikanter og dersom du har lyst å prøve et korpsinstrument, ta kontakt med kulturskolen@hammerfest.kommune.no og avtale en prøvetime eller søk elevplass her. Medlemskap i Isbjørnan koster 100 kr per år. Leder for skolekorpset er Lisbeth Lorensen.

Isbjørnan øver på mandager:
16.45-17.30 Aspirant- og juniorkorps
17.30-18.30 Hovedkorps

20171016_175354.jpg

DANS
Danseseksjonen har i år tilbud både med klassisk/jazz/samtidsdans og Streetdance/hiphop. Danspedagogene er Trine Fjellstad, Ekaterina Nikitina og Amanda Holm. Etter høstferien begynner begynner alle gruppene forberede seg til forestillingen Jul i Strandgata. Dersom man har lyst til å begynne på dans i høst er det dags å gjøre det nå.  Elever som søker elevplass etter høstferien får tildelt plass i januar.

11-14 år.jpg

KUNST
Maria Stephansen er nye kunstpedagogen på Kulturskolen. Lidunn Pettersen gikk av med pensjon i august. Maria underviser på tirsdager.

LEDIGE ELEVPLASSER
Dans: få ledige plasser i samtlige grupper - elever som søker elevplass etter høstferien starter i januar 2019.
Korpsinstrumenter: treblås, messing, slagverk - få ledige plasser
Bandinstrumenter: rytmisk piano, el-bass, el-guitar, slagverk - få ledige plasser
Musikkterapir -få ledige plasser
Piano - venteliste